Analiza e të dhënave të FADN, prezantim i sistemit në UBT

Registrations are closed

Universiteti Bujqësor mirëpret në një leksion të hapur ekspertin ndërkombëtar Z. Szilard Keszthelyi, specialist kyç në FADN nga Instituti Hungarez i Ekonomisë Bujqësore. 

Duke qenë se  Universiteti Bujqësor shihet si një faktor tepër i rëndësishëm në sektorin bujqësor në vend mendohet se do të jetë ai subjekti që do të përfshihet në mbledhjen dhe analizën e të dhënave të FADN në Shqipëri.

Për këtë arsye u bë prezantimi i modelit të  BE-së i FADN para pedagogëve dhe studentëve të ekonomikut në UBT për tu njohur më gjerësisht me sistemin dhe modalitetet e funksionimit të tij. 

Aktualisht FAO mbështet MARD në krijimin e rrjetit të të dhënave të kontabilitetit të fermave të vendit (FADN, një kërkesë kyçe e BE-së për anëtarësim), projekt që pritet të aplikohet edhe ne vendin tonë.

Date & Time
Friday
April 14, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.