Gjatë Konferencës së mbajtur në kuadër të Ditës Botërore të Tokës

Registrations are closed
 

Gjatë Konferencës së mbajtur në kuadër të Ditës Botërore të Tokës, u zhvilluan kumtesa nga specialistë vendas dhe nga diaspora mbi rolin, mundësinë, rëndësinë dhe vlerat që toka, veçanërisht toka shqiptare ka.

Ndërsa u fol për rëndësinë e tokës bujqësore u diskutua edhe për një plan masash që duhen marrë për të mbështetur menaxhimin e qëndrueshëm të tokës në Shqipëri.

Universiteti Bujqësor si askush tjetër ushqen më së miri dije, praktika dhe vizion për mbrojtjen e tokës dhe menaxhimin produktiv e ekologjik të saj.

Mbi këto shtylla shumë figura të shquara të fushës së bujqësisë por jo vetëm, referuan mbi disa nga punimet e tyre shkencore dhe arritjet apo konkluzionet e përftuara në funksion të mirëqënies së tokës.

Date & Time
Monday
December 5, 2022
8:00 AM 5:00 PM Europe/Berlin
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.