Inagurohet instalimi i paneleve fotovoltaike për prodhimin e energjisë elektrike të rinovueshme në Universitetin Bujqësor

Registrations are closed

Falë investimit të sponsorizuar nga Raiffeisen Bank me instalimin e paneleve fotovoltaike për prodhimin e energjisë Universiteti përfiton uljen me 40% të vlerës së faturës vjetore të energjisë  dhe reduktimin në 130 ton emetim të dioksidit të karbonit në afmosferë gjatë 2023. 

Ky bashkëpunim tregon dhe një herë forcimin e  marrëdhënieve dhe mbështetjen e vazhdueshme të nismave të UBT në kuadër të zhvillimit të qëndrueshëm në Shqipëri.

Ceremonia e inagurimit të paneleve u organizua pranë Universitetit Bujqësor dhe u kryesua nga Rektori Z. Fatbardh Sallaku dhe Drejtori i Përgjithshëm i Raffeisen Bank Shqipëri z. Christian Canacaris.

Rektori vlerësoi kontributin e ofruar nga banka Raiffeisen dhe nxiti shtimin e nismave të tilla për mirëqenie afatgjatë të komunitetit dhe të mjedisit.

 Z. Canacaris shtoi se ky është një nga projektet më te mëdha të realizuara me mbështetjen e Raiffeisen Bank por edhe më inovativ e me impakt të matshëm. 

Date & Time
Thursday
March 16, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.