Mbyllet Panairi Ndërkombëtar i Tregtisë për Bujqësi të Qëndrueshme, Blegtori, Peshkim dhe Inovacion ku edhe këtë vit UBT ishte pjesë me stendën e tij.

Registrations are closed

UBT pati mundësi të takojnë biznese të ndryshme dhe të shkëmbejnë ide e eksperienca me ta mbi zhvillimet më të fundit në teknologjitë bujqësore.

Mundësi të mira pati edhe për studentët e UBT, ku disa sipërmarrje u ofruan në një bashkëpunim për zhvillimin e praktikave profesionale té studentëve pranë bizneseve të tyre. 

Prej 3 ditësh radhazi, panairi krijoi mundësi të mira komunikimi mes bizneseve dhe profesionistëve, duke iniciuar edhe krijimin e partneriteteve të reja

Date & Time
Tuesday
May 2, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.