Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe Universitetit Polis.

Registrations are closed

Qëllimi i kësaj marrëveshje është bashkëpunimi mes dy palëve në kuadër të shkëmbimit të njohurive, stafit dhe infrastrukturës në funksion të interesit reciprok në fusha me interes të ndërsjellë. 

Të dy përfaqësuesit e universiteteve ranë dakort që realizimi i veprimtarive me interes të përbashkët të kryhet në vartësi të burimeve dhe potencialit të disponueshëm nga secili institucion.

Më tej, ata u dakordësuan që bashkëpunimi mund edhe të konkretizohet në marrëveshje të veçanta në qasje të ndryshme, si në shkëmbimit të përvojave, kapaciteteve institucionale, të studimeve apo botimeve të ndryshme, mundësimit të projekteve, shkëmbimit të studentëve dhe ekspertëve etj.

Date & Time
Wednesday
January 18, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.