Nis procesi zyrtar i regjistrimeve të studentëve në Universitetin Bujqësor të Tiranës për fituesit e raundit të parë për vitin akademik 2022-2023.

Registrations are closed

Në ambientet e Universitetit janë vendosur stendat e 5 fakulteteve ku studentët kanë mundësinë të plotësojnë formularin e regjistrimit për tu bërë pjesë e UBT.


🔹Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
🔹Fakulteti i Ekonomisë dhe Agrobiznesit
🔹Fakulteti i Mjekësisë Veterinare
🔹Fakulteti i Bioteknologjisë dhe Ushqimit
🔹Fakulteti i Shkencave Pyjore

Ftojmë të gjithë studentët të paraqiten në UBT nga datat 02-15 shtator për regjistrimet e raundit të parë.
Dyert janë të hapura për të gjithë ju që dëshironi të zgjidhni një nga programet që ofron UBT për formimin tuaj profesional dhe për të ardhmen tuaj.
Ju mirëpresim!

Date & Time
Friday
September 2, 2022
8:00 AM 5:00 PM Europe/Berlin
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.