Panairi i 8 i Karrierës mbledh në UBT dhjetra stenda biznesesh

Registrations are closed

Për të 8 vit radhazi Universiteti Bujqësor i Tiranës zhvillon “Panairin e Karrierës” i cili solli mundësi të shumta për zhvillimin e karrierës, përfshirjen e shumë bizneseve, krijimin e bashkëpunimeve të reja dhe integrimin e studentëve.

Në fjalën e hapjes së panairit, Rektori Fatbardh Sallaku teksa uroi mirëseardhjen ofroi bashkëpunimin e UBT për forcimin dhe zhvillimin e mëtejshëm të marrëveshjeve me bizneset në aspekte të ndryshme me interes të përbashkët.

Panairi krijoi mundësi të shumta për komunikim, shkëmbim kontaktesh dhe shkëmbim eksperiencash mes Universitetit, bizneseve dhe studentëve.

Po ashtu me rëndësi ishte edhe ofrimi i kërkesave nga bizneset private për mundësi praktikash profesionale dhe punësimi për studentët tanë.

Gjithashtu, falenderojmë të gjithë bizneset që zgjodhën të na bashkohen në këtë nismë të Universitetit për zhvillimin e karrierës dhe krijimin e mundësive të reja në këtë fushë. 

Për të 8 vit radhazi Universiteti Bujqësor i Tiranës zhvillon “Panairin e Karrierës” i cili solli mundësi të shumta për zhvillimin e karrierës, përfshirjen e shumë bizneseve, krijimin e bashkëpunimeve të reja dhe integrimin e studentëve.

Në fjalën e hapjes së panairit, Rektori Fatbardh Sallaku teksa uroi mirëseardhjen ofroi bashkëpunimin e UBT për forcimin dhe zhvillimin e mëtejshëm të marrëveshjeve me bizneset në aspekte të ndryshme me interes të përbashkët.

Panairi krijoi mundësi të shumta për komunikim, shkëmbim kontaktesh dhe shkëmbim eksperiencash mes Universitetit, bizneseve dhe studentëve.

Po ashtu me rëndësi ishte edhe ofrimi i kërkesave nga bizneset private për mundësi praktikash profesionale dhe punësimi për studentët tanë.

Gjithashtu, falenderojmë të gjithë bizneset që zgjodhën të na bashkohen në këtë nismë të Universitetit për zhvillimin e karrierës dhe krijimin e mundësive të reja në këtë fushë. 

Për të 8 vit radhazi Universiteti Bujqësor i Tiranës zhvillon “Panairin e Karrierës” i cili solli mundësi të shumta për zhvillimin e karrierës, përfshirjen e shumë bizneseve, krijimin e bashkëpunimeve të reja dhe integrimin e studentëve.

Në fjalën e hapjes së panairit, Rektori Fatbardh Sallaku teksa uroi mirëseardhjen ofroi bashkëpunimin e UBT për forcimin dhe zhvillimin e mëtejshëm të marrëveshjeve me bizneset në aspekte të ndryshme me interes të përbashkët.

Panairi krijoi mundësi të shumta për komunikim, shkëmbim kontaktesh dhe shkëmbim eksperiencash mes Universitetit, bizneseve dhe studentëve.

Po ashtu me rëndësi ishte edhe ofrimi i kërkesave nga bizneset private për mundësi praktikash profesionale dhe punësimi për studentët tanë.

Gjithashtu, falenderojmë të gjithë bizneset që zgjodhën të na bashkohen në këtë nismë të Universitetit për zhvillimin e karrierës dhe krijimin e mundësive të reja në këtë fushë. 

Date & Time
Thursday
May 4, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.