Panairi i Punës dhe Aftësimit 2023

Registrations are closed

Panairi kombëtar “Work&Study” që këshillon maturantët për karrierën këto tre dit do të ndalet në Pallatin e Kongreseve në Tiranë, ku të rinjtë do të njihen me programet e studimit të ofruara nga universitete të ndryshme në vend, ku edhe UBT do të jetë i pranishëm me stendën e tij. 

Në ditën e parë të hapjes së tij u organizua edhe Forumi "Klima e Biznesit, Produktiviteti dhe Kapitali Njerëzor” për të shkëmbyer ide dhe opinione mbi punën dhe sfidat aktuale në Shqipëri. 

Forumi organizohet nga Ministri i Shtetit për Standartet e Shërbimeve dhe Ministria e Financave dhe Ekonomisë.

Të pranishëm në këtë forum ishin  Kryeministri Z. Edi Rama, Ministra të Kabinetit, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive, përfaqësues të kompanive të ndryshme. 

Disa nga objektivat që u shtruan nga folêsit kishin të bënin me zhvillimin e arsimit në funksion të zhvillimit ekonomik e social të vendit, krahu i lire i punës si epërsi në tregun e punës, zhvillimi i mjedisit operacional për ndërmarjet e vogla dhe të mesme, rritja e qëndrueshme dhe klimë e favorshme biznesi. 
Date & Time
Tuesday
April 25, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.