Prej tre ditësh, UBT mori pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Bujqësisë, Blegtorisë dhe Kopshtarisë të organizuar nga Expocity Albania.

Registrations are closed
 

Një staf përfaqësues nga Universiteti Bujqësor i Tiranës prezantuan kapacitetet dhe mundësitë që ka dhe ofron UBT nga pikëpamja akademike dhe shërbimet për palët e treta,   për gjithë të interesuarit që vizituan stendën e tij.

Përgjatë panairit u zhvilluan konferenca, seminare, workoshop-e dhe dy organizime të dedikuara për studentët, ku u përfshinë edhe studentët tanë. Në to morën pjesë figura shumë të rëndësishme dhe kontributorë të ndryshëm vendas e të huaj të këtyre sektorëve.

Duke qenë se pjesëmarrës ishin më shumë se 50 biznese të të tre sektorëve nga vendi, rajoni e më gjerë, studentët e UBT u integruan duke zhvilluar takime dhe intervista me përfaqësuesit e tyre me qëllim intershipe, praktika profesionale apo mundësi të ndryshme punësimi.

Panairi u realizua në mbështetje të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Bashkisë së  Tiranës, Risi Albania, Akpa dhe Albanian Skills.


Date & Time
Tuesday
November 29, 2022
8:00 AM 5:00 PM Europe/Berlin
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.