Rektori i Universitetit Bujqësor të Tiranës mori pjesë në pritjen për herë të parë të Z. Cem Özdemir.

Registrations are closed
 
Rektori i Universitetit Bujqësor të Tiranës mori pjesë në pritjen për herë të parë të  Z. Cem Özdemir, Ministrit Federal të Gjermanisë për Bujqësinë dhe Ushqimin, të organizuar nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural.

Takimi kishte për qëllim krijimin e mundësive të reja të bashkëpunimit mes dy vendeve tona, kryesisht në fushën e bujqësisë, dhe për të përforcuar akoma më tej marrëdhëniet mes Gjermanisë dhe Shqipërisë.
Në takim morën pjesë edhe një grup studentësh nga Universiteti Bujqësor, të cilët patën mundësi të shkëmbenin biseda edhe  me pjesëtarë të tjerë në takim.
Date & Time
Monday
November 14, 2022
8:00 AM 5:00 PM Europe/Berlin
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.