Rektori i Universitetit Bujqësor të Tiranës zhvillon një takim në Institutin Teknologjik në Karlsruher

Registrations are closed

Sot me Stefan Fuchs, shef i Institutit Teknologjik në Karlsruher, Gjermani dhe ekipin e tij në një takim me Rektorin e Universitetit Bujqësor të Tiranës, Fatbardh Sallaku dhe doktorantët e Departamentit të Mjedisit, të cilët po ndjekin studimet e tyre në këtë Institut prej 6 muajsh, falë mbështetjes nga programi GIZ.

Në takim u diskutua dhe u dakordësua për udhëheqjen “Cotutelle” të tyre në bashkëpunim me stafin e UBT dhe stafin e KIT, si dhe për  bashkëpunimin e mëtejshëm mes dy  institucioneve në fushën e menaxhimit dhe monitorimit të ujit.

Vjola, Fatosi dhe Xhulio nën supervizionin dhe ndihmën e shkëlqyer shkencore të Dr. Klajdi Sotirit, staf kërkimor i KIT, prezantuan punën e bërë deri tani dhe rezultatet e para në aplikimin e modelit MoRe në Basenin e Lumit Ishëm në Shqipëri.

Gjithashtu, takimi vijoi me stafin e laboratorit të analizave mikrobiologjike të ujit në KIT, të cilët po trajtojnë dhe mbikqyrin laboratorin e analizave të ujrave të ndotura në UBT, inaguruar disa ditë më parë.
Çdo ditë UBT po demostron rrugën e nisur drejt procesit të pakthyeshëm të ndërkombëtarizimit dhe përmirësimit të ofertës akademike dhe shkencore.Date & Time
Friday
October 7, 2022
8:00 AM 5:00 PM Europe/Berlin
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.