Shpërndarja e certifikatave të mirënjohjes për profesorët e dalë në pension

Registrations are closed

Universiteti Bujqësor organizon ceremoninë e nderimit dhe mirënjohjes për disa nga profesorët tanë të nderuar. 

Teksa shprehim urimet për daljen e tyre në pension, sigurisht ndjejmë edhe keqardhje që po largohen potenciale të vyera dhe të pakrahasueshme akademike nga UBT. 

U jemi falenderues për edukimin e shumë e shumë brezave dhe me përmallim shprehim se dyert e këtij universitetj do të jenë gjithnjë të hapura për ta.

U jemi pafundësisht mirënjohës për gjithë punën e palodhur dhe përkushtimin e treguar ndër vite në auditoret e këtij universiteti. 

Shprehim vlerësimin dhe admirimin tonë maksimal për këto figura të veçanta dhe të rëndësishme për nga kontributi dhe roli që kanë luajtur dhe vazhdojnë të luajë akoma në promovimin e shkencës shqiptare në botë dhe në promovimin e Universitetit.

Date & Time
Friday
September 29, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.