Sot me Dr.Christian Brawenz, Atashe për Bujqësinë i Qeversisë Austriake për të gjithë rajonin e Ballkanit dhe Z. Wieser.

Registrations are closed
 
Sot me Dr.Christian Brawenz, Atashe për Bujqësinë i Qeversisë Austriake për të gjithë rajonin e Ballkanit dhe Z. Wieser, përfaqësues i biznesit bujqësor dhe blektoral në Austri, ku diskutuam mbi bashkëpunimin e UBT me Universitetin BOKU të Vjenës.

U dakortësuam në lidhje me rolin kryesor të UBT në zhvillimet e sektorit bujqësor në vend dhe me nevojën e reformimit të këtij institicioni për të përballuar sfidat e kohës.

Morëm premtimin e Z. Brawenz për mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë të Austrisë në procesin e nisur për konkludimin e marrëveshjes ndërqeveritare ndërmjet dy vendeve, në lidhje me reformën e nisur me BOKU për transformimin e UBT në një qendër të ekselencës bujqësore në vend dhe rajon.
Së bashku për një UBT më të mirë dhe më kompetitive në hapësirën e edukimit të lartë në vend.

#❤️UBT

Date & Time
Friday
November 25, 2022
8:00 AM 5:00 PM Europe/Berlin
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.