Takimi i parë teknik i projektit të FSHP me Qeverinë Sllovene dhe Klasterin e Industrisë së Drurit

Registrations are closed

Në Fakultetin e Shkencave Pyjore zhvillohet takimi i parë teknik mbi projektin "Nxitja e zhvillimit të qëndrueshëm në sektorin shqiptar të drurit përmes përmirësimit të kapaciteteve prodhuese dhe trajnimit të aftësive”.

Në të mbajtën fjalën përshëndetëse Ambasadori i Sllovenisë, H.E. Peter Japelj;  Z. Prof. Asoc. Leonidha Peri, Dekan i FSHP; Z. Sulejman Ulliri, Wood Industry Cluster Albania, Kryetar i Bordit Ekzekutiv; Z. Lavdrim Krashi, Deputet i Qarkut të Dibrës; Z. Artur Kala, Agjencia Kombëtare e Pyjeve dhe Z. Bernard Likar, Koordinator i projektit.

Takimi u zhvillua me partnerë të projektit të Bashkëpunimit Ndërkombëtar për Zhvillim midis Sllovenisë dhe Shqipërisë, qëllimi i të cilit është të kontribuojë në përmirësimin e konkurrencës ekonomike të sektorit të prodhimit të drurit në Shqipëri nëpërmjet rritjes së aftësive teknike,  aksesit në institucione më të përgjegjshme të AAP-së. dhe dialogu publiko-privat. 

Projekti është financuar nga Qeveria Sllovene nëpërmjet UNIDO dhe pasi u miratua së shpejti do të fillojë me implementimin e tij.

Date & Time
Tuesday
April 4, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.