UBT nënshkruan 7 Marrëveshje Bashkëpunimi me biznese të ndryshme

Registrations are closed

Në kuadër të “Panairit të 8 të Karrierës” që u zhvillua në kampusin e Universitetit Bujqësor disa nga bizneset shprehën dëshirën e firmosjes së një marrëveshjeje me Universitetin për zhvillimin e mundësive të bashkëpunimit në sfera të ndryshme interesi sipas fushave që ata operojnë në tregun e punës.

UBT, si qëndra më e rëndësishme nw vend e formimit universitar, pasuniversitar, kërkimit shkencor, trajnimit dhe e ekstensionit në fushën e bujqësisë, mjedisit, ushqimit, veterinarisë dhe përpunimit të drurit, tregon gjithnjë e më tepër interesin dhe gadishmërinë për zhvillimin e rrugëve të reja të bashkëpunimit me sektorin privat.

Bizneset që lidhën marrëveshje bashkëpunimi me UBT ishin:

- Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura

- AKH - Zyre Kontabiliteti

- iGreen Partners

-BOLT SHPK

- KANTINA FABA

-Fondacioni Miqtë e Kuajve

-PRAKTIKA.AL

 Objektivi kryesor i këtyre marrëveshjeve ka të bëjë kryesisht me organizimin e praktikave profesionale të studentëve, zhvillimin e asistencës profesionale nga ekspertët e UBT, zhvillimin e projekteve të përbashkëta në këshillimin e karrierës dhe kërkimin shkencor, shkëmbimin e informacionit dhe veprimtarive praktike, rekrutimin e studentëve si potencial pune pranë bizneseve të tyre etj. 

Date & Time
Thursday
May 4, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.