Universiteti Bujqësor i Tiranës në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë organizuan promovimin e librit “Kërkimi shkencor dhe këshillimi bujqësor shqiptar ndër vite”.

Registrations are closed


Ky libër, si një aseti i shtuar ne fushen akademike, u realizua nga pedagogja e UBT, autorja Prof. Dr. Tatjana Dishnica.

Në libër përmblidhen publikime, studime, raporte,  artikuj shkencorë, aktivitete shkencore brenda dhe jasht vendit, ekspertiza dhe trajnime në fushën e kërkimit, këshillimit, informacionit bujqësor dhe aspekteve të tjera të fushës së bujqësisë nga vetë ekspertët autorë të këtij libri përgjatë viteve.

Vlera e patjetërsueshme e këtij botimi do të shtojë, ndihmojë dhe aftësojë dijet dhe njohuritë shkencore kërkimore për studentët dhe kërkuesit e rinj shqiptar e të huaj.


Date & Time
Sunday
October 30, 2022
8:00 AM 3:00 PM Europe/Berlin
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.