Universiteti Bujqësor i Tiranës organizon një sesion informues për studentët lidhur me thirrjet dhe aplikimet për pjesëmarrje në programin “Erasmus +”, në kuadër të 35-vjetorit të themelimit të tij.

Registrations are closed

Ky program ka një shtrirje rajonale përtej vendeve të Bashkimit Europian, ndër të cilët jemi dhe ne, çka ofron mundësinë e shkëmbimit studentor por jo vetëm. Ai ofron shkëmbimin e dijeve dhe kulturave, përqafimin e ideve dhe vlerave europiane e për më tepër edhe të eksperiencave të ndryshme nga vende të ndryshme.

Përfaqësues të Erasmus Student Network në Shqipëri, Egi Trokthi dhe Kevin Topi zhvilluan Erasmus Day me studentët në UBT, ku shpjeguan përfitimet e këtij programi dhe mënyrat e aplikimit dhe mundësitë për aplikime në projekte të ndryshme.

ESN Tirana na bën me dije se secili student mund të bëhet anëtar i ESN dhe të japë kontributin e tij.
#studentshelpingstudents

Universiteti Bujqësor si pjesë e këtij projekti fton të gjithë studentët të bëhen pjesë e Erasmus +. 
Date & Time
Friday
October 14, 2022
8:00 AM 3:00 PM Europe/Berlin
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.