Universiteti Bujqësor i Tiranës zhvillon për herë të parë ceremoninë e diplomimit online për studentët afganë në Master Profesional në Hortikulturë

Registrations are closed

12 studentët e huaj afganë kanë ndjekur studimet në UBT gjatë periudhës dhjetor 2021-shtator 2022, falë bashkëpunimit me Michigan State University.
Me përkushtimin e stafit akademik të UBT, në përrreth 1 viti mësimdhënie në gjuhën angleze në auditor dhe online, sot ata u diplomuan në Master Profesional në “Teknologji të Avancuara në Hortikulturë”.
Në bashkëpunim me Michigan State University, USA, USAID dhe përfaqësuesve të Kongresit të SHBA, UBT për herë të parë në vend ofron diplomë në gjuhën angleze për studentë të hua
Date & Time
Thursday
September 22, 2022
8:00 AM 5:00 PM Europe/Berlin
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.