Vizitë në Universitetin Bujqësor të Tiranës e Ambasadores së Izraelit në Shqipëri

Registrations are closed

Kënaqësi të presim në Universitetin Bujqësor Ambasadoren e Izraelit në Shqipëri, Znj. Galit Peleg. 

Qëllimi i kësaj vizite kishte të bënte me  shkëmbimin e ideve dhe krijimin e mundësive të reja të bashkëpunimit bazuar në qasjet akademike e shkencore mes dy vendeve, në  mundësitë që shfaqen aktualisht në treg dhe në  prioritetet për të ardhmen. 

Iu dha rëndësi përfshirjes së studentëve në projekte të ndryshme duke zgjeruar mobilitetet përmes projektit Erazmus. 

Ky takim u shërbeu të dyja palëve për të njohur më mirë njëri-tjetrin dhe për të bashkëbiseduar mbi alternativat e konkretizimit edhe të një marrëveshjeje në të ardhmen. 

Date & Time
Tuesday
May 9, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.