Vizitë nga ekipi i Universitetit të Tuschia-s, Viterbo, Itali

Registrations are closed

Priten në një takim në Universitetin Bujqësor ekipi  përfaqësues nga Universiteti partner në Itali, Universiteti i Tuschia, Viterbo.

Takimi vjen në kuadër të vijimësisë së  marrëveshjes së nënshkruar më parë në fushën e studimeve universitare pér shkëmbimin e studentëve, të stafit dhe realizimit të diplomave duale. 

Sipas marrëveshjes, në kuadër të ndërkombëtarizimit, një grup studentësh do të zhvillojnë një semestër të studimeve të tyrë në UBT dhe një semestër në Viterbo dhe e anasjellta. 

Vizita e tyre pasoi edhe ne Fakultetin e Bujqësisë dhe Mjedisit dhe në atë të Shkencave Pyjore duke diskutuar më nga afër me dekanët për fushat e bashkëpunimit.

Takimi i ardhshëm do të jetë në Itali ku do të jetë një delegacion nga UBT ai që do të viztojnë Universitetin e Viterbos. 

Date & Time
Tuesday
March 28, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.