Workshop në Universitetin Bujqësor të Tiranës me përfaqësues të projektit “Pema”.

Registrations are closed
 
Qëllimi i këtij workshopi ka te bëjë me njohuritë mbi këtë sektor midis ekspertëve shqiptarë dhe italianë dhe me përshkrimin e  sfidave të sektorit nga këndvështrimi i kultivimit dhe prodhimit.
Koordinator shkencor i këtij projekti është Prof. Shpend Shahini, ku së bashku me të  Prof. Hajri Ismaili, Prof. Fatjon Hoxha, Prof. Zef Gjeta dhe Z. Mira Allmuca folën rreth zinxhirit të vlerës së vajit të ullirit.


Date & Time
Tuesday
November 22, 2022
8:00 AM 5:00 PM Europe/Berlin
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.