Workshop prezantues mbi aktivitetin e doktorantëve të Universitetit Bujqësor të Tiranës në institucionet e huaja në kuadër të studimeve të tyre të doktoraturës financuar nga GIZ.

Registrations are closed

Doktorantët patën mundësinë të prezantonin mbresat dhe rezultatet e punës së tyre kërkimore në institucione të ndryshme ndërkombëtare ku ata kanë punuar një pjesë të punimit doktoral

Në takim morën pjesë Zv. Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Z. Enio Civici; Ambasadori Gjerman, Peter Zingraf; Head of Economic Cooperation Judith Hofman  Mathias Wegmann dhe SRD/GIZ Sofjola Koteli.

U diskutua për:

-Arritjet kryesore të doktorantëve në fazën e parë të kërkimit në fushat e tyre përkatëse të doktoraturës,

-Sfidat e hasura në këtë përvojë deri më tani dhe perspektivat në zbatimin e kërkimit shkencor të tyre në fushat e bujqësisë, sigurisë ushqimore dhe shëndetit publik.

UBT vlerësoi edhe një herë kontributin tepër të vyer të shtetit gjerman përmes GIZ për mbështetjen financiare të ofruar për këta kërkues të rinj dhe inovatorë të sektorit bujqësor në vendin tonë.

Date & Time
Thursday
February 16, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.