Lektor

 

Prof. Dr. Fatos HARIZAJ

Lektor

E-mail: fatos.harizaj@ubt.edu.al


Edukimi

01.06.2000 - 31.08.2000, Kualifikim e punë shkencore pranë Justus-Liebig-Universität Gießen, Gjermani, në kuadrin e programit DAAD 
27.03.2000 - 14.04.2000, Kurs trainimi në Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, Gjermani, Environmental Impact Assessment
19.10.1996 - 07.11.1996, Pjesëmarrja në U.S. Feed Grains Industry Program në SHBA
01.10.1995 - 30.11.1995, Kualifikim në kuadrin e projektit Tempus në Institutin e Kimisë Bujqësore pranë Università degli Studi di Perugia, Perugia, Itali, për lëndën e re “Kimia dhe Biokimia e Pesticideve” 
01.10.1995 - 30.11.1995, Kualifikim në kuadrin e projektit Tempus në Institutin e Kimisë Bujqësore pranë Università degli Studi di Perugia, Perugia, Itali, për lëndën e re “Kimia dhe Biokimia e Pesticideve” 
19.06.1993 - 19.09.1993, Kualifikim e punë shkencore pranë Università degli Studi di Perugia, Perugia, Itali, në kuadrin e projektit “Community’s Action for cooperation in Sciences and Technology with Central and Eastern European Countries”
21.12.1992 - 19.06.1993, Kualifikim e punë shkencore pranë Università degli Studi di Udine në kuadrin e ligjit 19/1991 të krahinës “Friuli Venezia-Giulia" të Italisë
23.07.1992, Mbrojtja e titullit shkencor “Doktor i shkencave”
05.11.1980 - 08.07.1985, Diploma e Universitetit në Fakultetin e Bujqësisë pranë Università degli Studi di Perugia, Perugia, Itali. Vlerësimi përfundimtar - 110/110 e lodeShkarko CV