Lektor

Dr. Kastriot BELEGU

Lektor

E-mail:  kastriot.belegu@ubt.edu.al


Edukimi

PhD , Në Fushën e Mjekësisë Veterinare, Universiteti Bujqësor i Tiranës, 2008

Master Shkencor  në “Modelimin teknik dhe ekonomik të sistemeve të prodhimit blegtoral”, Universiteti Bujqësor i Tiranës, Tiranë, 2004

Bachelo r në Fakultetin e Mjekësisë Veterinare / Dega Zootekni Universiteti Bujqësor i Tiranës, Tiranë , 1995

Lendet

Histologji dhe Embriologji  për studentët e Fakultetit të Mjekësisë Veterinare si dhe në programin 2 vjeçar Menaxhim Veterinar

Interesat kërkimore

Zhvillimi Embrional si dhe Çrregullimet e Zhvillimi Kongjenital dhe pas lindjes; Ndryshimet Histologjike nga veprimi I agjentëve të ndryshëm sëmundje shkaktues në gjak apo inde dhe organe të ndryshme të organizmit të kafshëve

Shkarko CV