EDUKIMI
Teknologjia e Përpunimit të Fruta-Perimeve, BSc
Kontrolli dhe Sigurimi i Cilësisë në Laboratorët e Analizave të Ushqimit, MP
Sistemet e Gjurmueshmërisë në Produktet me Origjinë Shtazore, MP
Dr. Luziana HOXHA
Lektore
E-mail: lhoxha@ubt.edu.al
EDUKIMI
Teknologjia e Përpunimit të Fruta-Perimeve, BSc
Kontrolli dhe Sigurimi i Cilësisë në Laboratorët e Analizave të Ushqimit, MP
Sistemet e Gjurmueshmërisë në Produktet me Origjinë Shtazore, MP
LËNDËT
Teknologji agroushqimore, përpunim i Fruta-Perimeve, kontroll dhe sigurim cilësie në IU dhe laboratorin e analizave të ushqimit, sistemet e gjurmueshmërisë së ushqimeve, kompilimi i të dhënave ushqimore, sisteme të qëndrueshme të prodhimit të ushqimeve, etj.
INTERESAT KËRKIMORE
Permbajtja e nutrienteve ne ushqime te ndryshme, Nutrigjenomika, aktiviteti antioksiudant I perberesve natyrore