EDUKIMI
Master Shkencor në “Kimi Ushqimore”, Fakulteti Shkencave të Natyrës,Universiteti i Tiranës, 2011
Bachelor në “Kimi Ushqimore”profile “ Fakulteti Shkencave të Natyrës,Universiteti i Tiranës, 2009
MSc. Mamica RUCI
Asistente Lektore
E-mail: mruci@ubt.edu.al
EDUKIMI
Master Shkencor në “Kimi Ushqimore”, Fakulteti Shkencave të Natyrës,Universiteti i Tiranës, 2011
Bachelor në “Kimi Ushqimore”profile “ Fakulteti Shkencave të Natyrës,Universiteti i Tiranës, 2009
LËNDËT
Sistemet e cilësisë dhe sigurisë në industrinë ushqimore,
Analiza e rreziqeve me natyre fizike, kimike dhe biologjike,
Kontrolli dhe sigurimi i cilësisë në laboratorët e analizave te ushqimit,
Sistemet e përpunimit të produkteve bujqësore
INTERESAT KËRKIMORE
Kërkimi shkencor fokusohet në Cilësinë dhe Sigurinë Ushqimore në Shqipëri, Standardizimin e produkteve ushqimore; Karakterizimi fiziko-kimik i produkteve ushqimore dhe vlerësimi sensorial.