Pedagoge

 

Dr. Manjola KULIÇI

Pedagoge

E-mail: mkulici@ubt.edu.al


Ajo është Pedagoge efektive në Departamentin e Shkencave të Ushqimit dhe Bioteknologjisë. Organizimi i leksioneve, seminareve dhe praktikave laboratorike për modulet Biologji dhe Mikrobiologji, Sistematika e bimëve dhe kafshëve, Mjalti dhe nënproduktet e tjera te bletarisë.

Në 2015 mori titullin  “Doktor”, në drejtimin “Biologji e Ruajtjes” me teme  “Lidhjet gjenetike te popullatave të bletës Shqiptare dhe krahasimi i tyre me popullatat e vëndeve fqinje”.

Shkarko CV