Lektore

 

Dr. Marsela LUARASI

Lektore

E-mail:  mluarasi@ubt.edu.al


Edukimi

Post-doktorature,“Bioekonomia ne kontekstin Europian”, Keshilli Kombetar i Kerkimit, Itali, 2017

PhD,“Standartet agroushqimore ne tregtine nderkombtare”, Universiteti i Milanos, Itali, 2014

Master Shkencor,“Bujqesia organike mesdhetare”, CIHEAM-Bari, Itali 2009

Master Profesional,“Politikat ekonomike ne sektorin agroushqimor”, CIHEAM-Montpellier, France, 2007

Bachelor,“Menaxhim agrobiznesi”, Universiteti Bujqesor i Tiranes, 2006

Lendet

Administrimi i biznesit ne industrine e drurit

Tregu dhe marketingu i produkteve pyjore

Mikro-makroekonmi

Sipermarrjet pyjore me baze komuniteti

Interesat kërkimore

Bioekonomi, Ekonomia qarkulluese, Ekonomia e gjelber

Shkarko CV