Asistent Lektore

 

MSc. Suada LALAJ

Asistent Lektore

E-mail: smucaj@ubt.edu.al


Edukimi

Msc, Biologji Molekulere, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës, 2011.

Bachelor në Biologji, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës, 2009.

Lendet:

Biokimi Ushqimore, Bioinformatika Molekulare, Biokimia e Ushqimit dhe të Ushqyerit e Njeriut.

Interesat kërkimore

Sëmundjet gjenetike me bazë metabolizimin e ushqimeve, farmakogjenetika etj


Shkarko CV