Lektor

 

Prof. Asoc. Dr. Vilson BOZGO

Lektor

E-mail: vbozgo@ubt.edu.al


Ai është pedagog  pranë Departamentit  Prodhimit Shtazor.  Ka përfunduar studimet universitare në vitin 2001 pranë Fakultetit    Bujqësisë dhe  Mjedisit  të Universitetit Bujqësor të Tiranës. Në mars 2008 mbrojti tezën e doktoraturës në shkencat bujqësore pranë UBT me  temë  “Analiza e racës lokale të deleve Recka sipas shënuesve molekularë”.

Në 2013 mori titullin “Profesor i Asocuar”. Aktualisht zhvillon mësim në disa module  pranë  Universitetit  Bujqësor    Tiranës.


Shkarko CV