Drejtoria e Marrëdhënieve Institucionale – Bashkëpunimi me Universitete

 

Universiteti Qyteti Tipi i Marrëveshjes
Universiteti Europian i Tiranës TIRANE Marrëveshje bashkepunimi universitar
Universiteti “ Marin Barleti” TIRANE Marrëveshje bashkepunimi universitar
Universiteti  “Sevasti dhe Parashqevi Qirjazi” TIRANE Marrëveshje bashkepunimi universitar
Albanian University (UFO) TIRANE Marrëveshje bashkepunimi universitar
Universiteti Politeknik i Tiranës TIRANE Marrëveshje bashkepunimi universitar
Universiteti Epoka TIRANE Marrëveshje bashkepunimi universitar
Universiteti i Mjekësisë TIRANE Marrëveshje bashkepunimi universitar
Universiteti  ‘Zoja e Këshillit të mirë TIRANE Marrëveshje bashkepunimi universitar
Universiteti Wisdom TIRANE Marrëveshje bashkepunimi universitar
Universiteti “Fans S Noli” KORÇË Marrëveshje bashkepunimi universitar