Konferenca nderkombetare “Food safety - a permanent challenge”Ne Universitetin Bujqesor te Tiranes ne date 20 Prill 2023 do te organizihet Konferenca Nderkombetare “Food safety - a permanent challenge”. Ky event ka si organizator Fakultetin e Mjekesise Veterinare te UBT-se, Departamentin e Mjekesise Veterinare ne Universitetin “Aldo Moro”, Bari, Itali si dhe Shoqaten jo fitimprurese ”Doors of life”. 

Per me shume informacion ju lutem perdorni linkun ne vazhdim:


Ju ftojme te beheni pjese e ketij eventi.
Komisioni organizator.
CEST2023 AWARDS AND TRAVEL GRANTS