Thirrje për grante për pjesëmarrje në eventin e specialistëve të ujit Prince Sultan

Thirrje për grante për pjesëmarrje në eventin e specialistëve të ujit Prince Sultan

Komiteti Organizativ i Konferencës së 18-të Ndërkombëtare për Shkencën dhe Teknologjinë Mjedisore në bashkëpunim me Princin Sultan Biz Abdulaziz Prize International Prize for Water  ofron gjashtë "Grante për pjesëmarrje në eventin e specialistëve të ujit Prince Sultan" për të mbështetur kërkuesit në temat e lidhura me ujin.

Mbështetja e udhëtimit ofrohet për shkencëtarët në karrierë dhe studentët pasuniversitarë nga vendet me të ardhura të ulëta, të mesme të ulëta dhe të mesme të larta.

Tre prezantime gojore dhe tre prezantime poster do të marrin vlerësime dhe do të shpërblehen me vlerë të barabartë akademike. 

Bashkëngjitur gjeni detaje të tjera dhe mënyrën se si të bëheni pjesë e këtij projekti. 

https://cest.gnest.org/p/cest2021-awards-travel-grants

Ceremonia e 10 vjetorit të Shërbimit Pyjor Shqiptar