Në kuadër të projektit Erasmus +, midis Univesitetit Bujqësor të TiranësNë kuadër të projektit Erasmus +, midis Univesitetit Bujqësor të Tiranës dhe Universitetit të Kordovas në Spanjë shpallet thirrja për aplikim për 2 student 1 për Praktikë Profesionale dhe 1 për mesim. Koha e qëndrimit është 5 muaj (850 euro në muaj + 360 euro për fluturim)

Për Studentët, dokumentat për të marrë pjesë në aplikim janë:

  • CV në formatin Europass në gjuhën angleze
  • Letër Motivimi në gjuhën angleze
  • Listë notash në gjuhën angleze
  • Kopje e Pasaportës

Afati i dorëzimit të dokumentave është 05 Dhjetor 2022, në adresën  erasmusoffice@ubt. edu.al & eandoni@ubt.edu.al.

Thirrje per shkembim studentesh, midis Universita degli Studi di Tuscia në Viterbo, Itali dhe Universitetit Bujqësor të Tiranës