Thirrje Katowice staff

NJOFTIM

Në kuadër të projektit Erasmus + midis Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe University of Economics Katowice , Poloni shpallet thirrja për aplikime për shkëmbim stafi për vitin akademik 2023-2024 - 1 kuotë.

Bazuar në udhëzimet e universitetit pritës prioritet do të kenë aplikantët e rinj. 

Kriteret për aplikim:

– Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze niveli B2;

Afati i aplikimit: 8 Janar 2024

Dokumentacioni i nevojshëm për të aplikuar, si më poshtë:

– Letër motivimi në gjuhën angleze;

– CV në gjuhën angleze;

Dokumentat mund të dorëzohen elektronikisht në adresën: erasmusoffice@ubt.edu.al

Thirrje Katowice staff 

ICM2024Invitation Thirrje Viterbo