Thirrje Riga

NJOFTIM

Në kuadër të projektit Erasmus + midis Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe University of Latvia” Riga, Latvia, shpallet thirrja për aplikime për shkëmbim studentësh për Semestrin e parë 2023-2024  

 

Fakultetet dhe fushat si më poshtë vijon: Fakulteti i Ekonomisë dhe Agrobiznesit;

Niveli  Bachelor dhe Master.

Fakultetet dhe fushat si më poshtë vijon:

Kriteret për aplikim:

– Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze niveli B2;
– Performancë të mirë akademike.

Dokumentacioni i nevojshëm për të aplikuar për bursë në Universitetin e Latvia janë si më poshtë:

– Vërtetim student (i përkthyer në anglisht);
– Kopje e pasaportës;
– Letër motivimi në gjuhën angleze;
– CV në gjuhën angleze;
– Fotokopje pasaporte. 

Afati i aplikimit: 25 Maj


Dokumentat mund të dorëzohen elektronikisht në adresën: erasmusoffice@ubt.edu.al  
cc: evadashi@ubt.edu.al.

Thirrje Riga (1)


Thirrje Giesenheim