Leksion on-line nga Prof. Bryan MarkeyNë datë 14 Prill Prof Bryan Markey i Fakultetit të Mjekësisë Veterinare të Dublinit në bashkëpunim me Prof Xhelil Koleci do të realizojë on-line leksionin me temë “Veterinary Microbiology for the Clinician – Clinical interpretation and guidance”. Ftohen studentët e vitit të tretë, katërt, të pestë dhe personeli akademik të ndjekë on-line këtë leksion.

https://us02web.zoom.us/j/81543917274?pwd=cjk3Ly9Pdy81SzBwcHNsTGx4d2hOQT09

Meeting ID: 815 4391 7274

Passcode: R98e7k

Profesor Bryan Markey ka një karrierë të pasur akademike dhe është autor i shumë publikimeve të artikujve në revistat prestigjioze të fushës së veterinarisë dhe teksteve ndërkombëtare, Ai është Diplomat dhe President i Kolegjit Europian të Mikrobiologjisë Veterinare.

News

Bryan Markey abstract April 2022seo sorgulama
site analiz
seo analiz
google sıra bulucu
backlink sorgulama
sunucu tarama
çekiliş
çekiliş sitesi
Who is
html kod şifreleme
seo
hacklink
hacklink satış
hacklink panel
adana escort
gaziantep escort
mersin escort
kayseri escort
deneme bonusu
izmir escort
izmir escort
canlı bahis oyna
sex numaraları
cialis
cialis fiyat

We have a big announcement!