UBT publikon Listat e Kandidatëve Fitues të Raundit 1. Viti Akademik 2024-2025

Universiteti Bujqësor i Tiranës publikon Listat e Kandidatëve Fitues të Raundit 1
Viti Akademik 2024-2025

Bashkangjitur do të gjeni listat paraprake të aplikantëve fitues të Raundit 1

Ju urojmë suksese!

Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit:

Kliko këtu: Inxhinieri Agrare profili: Agronomi 
Kliko këtu: Inxhinieri Agrare profili: Biologji Marine dhe Akuakulture 
Kliko këtu: Inxhinieri Agrare profili: Agromekanizëm 
Kliko këtu: Inxhinieri Agrare profili: Arkitekturë Peizazhi 
Kliko këtu: Inxhinieri Agrare profili: Hortikulturë 
Kliko këtu: Inxhinieri Agrare profili: Mbrojtje bimesh 
Kliko këtu: Inxhinieri Agromjedisi 
Kliko këtu: Shkenca Mjedisore profili: Menaxhimi i Burimeve Natyrore 
Kliko këtu: Zootekni dhe Siguria e produkteve Blegtorale 
Kliko këtu: Zooveterinari (2-vjeçar) 
Kliko këtu: Kopshtari (2-vjeçar) 
Kliko këtu: Teknolog Bujqësor (2-vjeçar) 
Kliko këtu: Teknologjitë e Akuakulturës dhe Peshkimit (2-vjeçar) 

Fakulteti i Ekonomisë dhe Agrobiznesit:

Kliko këtu: Ekonomi dhe Politikat e Zhvillimit Rural 
Kliko këtu: Ekonomiks i Aplikuar 
Kliko këtu: Financë Kontabilitet 
Kliko këtu: Informatikë Biznesi 
Kliko këtu: Menaxhim Agrobiznesi 
Kliko këtu: Menaxhim Turizmi Rural 
Kliko këtu: Agroturizëm dhe Mikpritje (2-vjeçar) 
Kliko këtu: Menaxhim Sistemesh Informacioni (2-vjeçar) 

Fakulteti i Bioteknologjisë dhe Ushqimit:

Kliko këtu: Inxhinieri Agroushqimore profili: Teknologji Agroushqimore 
Kliko këtu: Inxhinieri Agroushqimore profili: Teknologji pijesh alkolike dhe jo alkolike 
Kliko këtu: Shkenca e Ushqimit dhe të Ushqyerit 

Fakulteti i Shkencave Pyjore:

Kliko këtu: Inxhinieri Pyjore 
Kliko këtu: Inxhinieri Pyjore profili: Menaxhim i zonave të mbrojtura dhe parqve urbane 
Kliko këtu: Inxhinieri Përpunim Druri 
Kliko këtu: Inxhinieri Përpunim Druri profili: Dizajn i Mobiljeve dhe Interierit 

Fakulteti i Mjekësisë Veterinare:

Kliko këtu: Mjekësi Veterinare (PIND)  
Kliko këtu: Menaxhim Veterinar (2-vjeçar) 

Call for Participation in Training Course