Lektore

 

Prof. Asoc. Erinda LIKA

Lektore

E-mail: elika@ubt.edu.al


Edukimi

Profesor i Associuar                                                                                       2013

PhD, Mjekesi Veterinare, Universiteti Bujqesor i Tiranes,                             20 09

Studimet “Master ne Veterinari”, Universiteti Bujqesor i Tiranes, Tirane,     200 6

Diploma në “Mjekesi Veterinare”, Universiteti Bujqesor i Tiranes, Tirane ,  2004

Lendet: Farmakologji Veterinare, Oftalmologji Veterinare, Anesteziologji Veterinare.

Interesat kërkimore. Farmakologji Veterinare, Rezistence antimikrobike dhe antihelmintike, Oftalmologji Veterinare.


Shkarko CV