30 studentë dhe Profesorë nga Gjermania vizitojnë UBT

Registrations are closed

Kënaqësi të presim në Universitetin tonë 30 studentë dhe profesorë nga Universiteti i Shkencave të Aplikuara Rhein Waal Gjermani.

Gjatë prezantimit të Universitetit Bujqësor ata u njohën me gjithë potencialin që disponon ky Universitet dhe mundësitë që ofrohen për bashkëpunime të mundshme në shkencat bujqësore.

Ata patën mundësinë të zhvillonin një vizitë nëpër gjithë kampusin e UBT, duke u ndalur edhe tek Laboratori LAME (analiza e tokës, e ujit) në Departamentin e Mjedisit dhe Burimeve Natyrore dhe tek Laboratori i analizave të ujërave të zeza për Covid-19, viruse dhe rezistencë ndaj antibiotikëve - Sistemi i Paralajmërimit të Hershëm.

Nga ana tjetër, Profesorët gjermanë Prof. Dr. Florian Wichern, Prof. Dr. Mathias KLEINKE dhe  Prof.Dr. Steffi Wiedermann shprehën interesin e vazhdimit të bashkëpunimit të mëtejshëm me Universitetin tonë për shkëmbimin e njohurive dhe eksperiencave midis stafit akademik dhe studentëve. 

Date & Time
Friday
May 5, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.