Leksion i hapur me tre pedagogë nga Izraeli mbi inovacionin në bujqësi, bujqësinë smart dhe menaxhimin e ujit

Registrations are closed
 

Me mbështetjen dhe ndërmjetësimin e Ambasadës së Izraelit në Tiranë lektorët që zhvilluan këtë cikël leksionesh ishin Adi Dror, Ilana Rabin Lenk dhe Yacov Valer.

Ata folën për rëndësinë e përdorimit të teknologjive bashkëkohore në bujqësi në ditët e sotme ndikuar edhe nga faktorë të ndryshëm.

Gjithashtu treguan edhe forma të ndryshme të implementimit nga disa kompani shembull në botë që kanë rezultuar tepër të suksesshme. 

Në të morën pjesë pedagogë, doktorantë e studentë të masterit të Fakultetit të Bujqësisë dhe Mjedisit etj.

Date & Time
Wednesday
March 29, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.