Sesion informues mbi projektin “Research Expertise from Academic Diaspora” nga AADF

Registrations are closed

Universiteti Bujqësor i Tiranës fton stafin akademik të marë pjesë në projektin “Research Expertise from Academic Diaspora”, me në fokus bashkëpunimin e ngushtë mes akademikut shqiptar dhe akademikut të diasporës

Synimi i këtij projekti është të përmirësojë  kërkimin shkencor të institucioneve të arsimit të lartë në Shqipëri dhe angazhimin e diasporës akademike në rritjen e kapaciteteve dhe zhvillimin e IAL-ve në vend.

Pikat kryesore të këtij projekti kanë të bëjnë me kërkimin shkencor të përbashkët, bashkëmësimdhënien, bashkë-supervizim e doktoraturave, zhvillimin e kurrikulave dhe programeve mësimore në IAL-të në Shqipëri.

Gjatë takimit u fol më në detaje rreth formës së  aplikimit dhe kritereve që duhet të plotësojë një akademik shqiptar për tu bërë pjesë e programit. Disa pika renditen si më poshtë:
- PhD ose ekuivalente,
- të paktën 5 vite eksperiencë në një IAL,
- nivel i avancuar i anglishtes.

Thirrja e tretë e projektit mbyllet me 15/12/2023. 

Për më shumë informacion ju ftojmë të klikoni në këtë link READ

Date & Time
Thursday
November 9, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.