Takimi me studentet e Leibniz

Registrations are closed

Në ambientet e Universitetit Bujqësor të Tiranës u prit një grup studentësh nga Leibniz, Institute of Agricultural Development in Transition Economies, të shoqëruar nga Shefi i Departamentit të Zhvillimit të Fermave dhe Zonave Rurale dhe Shefi i Laboratorit të Departamentit të Gjegrafisë. 

Pas një vizite të programuar nga ky departament studentët vizituan një sërë qytetesh në Shqipëri dhe ndalesa e fundit për ta ishte Universiteti.

Për këtë arsye, në UBT u mbajt një prezantim mjaft interesant nga përfaqësues të Fakultetit të Bujqësisë dhe Mjesisit Prof. Endri Kullaj dhe Dekani i Fakultetit të Shkencave Pyjore Prof. Asoc. Leonidha Peri. 

Studentët ishin mjaft të impresionuar me prezantimet e bëra nga stafi i UBT për njohuritë mbi tokat bujqësore, administrimin dhe konsolidimin e tyre dhe mbi sektorin e pyjeve në Shqipëri, problematikat dhe veçoritë që e karakterizojnë.

Date & Time
Tuesday
September 19, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.