UBT pjesë e inagurimit të tregut më të ri në Farkë, AgroPark Tirana

Registrations are closed

Përfshirja e Universitetit në këtë aktivitet kishte për qëllim ofrimin e mbështetjes bashkëpunimit, konsulencës dhe shërbimeve të tij për fermerët dhe bizneset.

Gjithnjë e më tepër, UBT po tregon disponibilitetin e tij  për të qenë më pranë interesave të fermerit, për të fuqizuar dhe zhvilluar sigurisë ushqimore të produkteve, për të dhënë asistencën e tij profesionale dhe për të nxitur zhvillimin e mëtejshëm të edukimit bujqësor.

Date & Time
Wednesday
May 10, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.