UBT uron Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Gruas

Registrations are closed

Në këtë ditë të veçantë përgëzojmë të gjitha femrat për dashurinë, përkujdesjen, dhimbshurinë dhe ngrohtësinë e dhuruar për fëmijët, bashkëshortët, familjen dhe shoqërinë.

Zonjat dhe zonjushat e nderuara të FBM, FSHP, FBU, FMV dhe FEA, të ftuara në një takim nga Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Znj. Frida Krifca, ritheksuan edhe njëherë rolin dhe forcën e grave e vajzave në zhvillimin e bujqësisë dhe shoqërisë së vendit.

Femrat duhet të meritojnë çdo ditë e më tepër respekt, dashuri, mirënjohje dhe të drejta të barabarta në familje e shoqëri si thesari më i çmueshëm i njerëzimit.

Fotot bashkëngjitur:

Date & Time
Wednesday
March 8, 2023
8:00 AM 4:00 PM Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.