Grupi Mësimor Kërkimor - Gjenetika dhe Përmirësimi Gjenetik

Prof. Dr. Ndoc FASLLIA,

Pedagog

E-mail: nfaslia@ubt.edu.al

Departamenti i Shkencave Agronomike

Prof. Dr. Alban IBRALIU,

Pedagog

E-mail:  albanibraliu@ubt.edu.al

Departamenti i Shkencave Agronomike

 Hap profilin e plotë

Dr. Najada KADIASI,

Pedagoge

E-mail:  najada.kadiasi@ubt.edu.al

Departamenti i Shkencave Agronomike

 Hap profilin e plotë

MSc. Rea TAKO,

Asistent Lektore

E-mail:  rtako@ubt.edu.al

Departamenti i Shkencave Agronomike

 Hap profilin e plotë

MSc. Jonida BITURKU,

Asistent Lektore

E-mail:  jbiturku@ubt.edu.al

Departamenti i Shkencave Agronomike

 Hap profilin e plotë