Përgjegjëse e Departamentit të Moduleve të Shëndetit Publik Veterinar

Prof. Natalia SHOSHI

Përgjegjëse e Departamentit të Moduleve të Shëndetit Publik Veterinar

E-mail: nataliashoshi@ubt.edu.al


Edukimi

 “Profesor”, Universiteti Bujqësor i Tiranes, Fakulteti i Mjekësisë Veterinare, 2013

 “Profesor i Asociuar ”, Universiteti Bujqësor i Tiranes, Fakulteti i Mjekësisë Veterinare, 2001

 “Doktor i Shkencave”, Universiteti Bujqësor i Tiranes, Fakulteti i Mjekësisë Veterinare, 1994

 “Diplomimi” Universiteti Bujqësor i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë Veterinare, 1982

Lendet:

Higjiena e kafshëve dhe mbrojtja e mjedisit” në Universiteti Bujqesor i Tiranes, Fakulteti i Mjekësise Veterinate

Higjiena e kafsheve ” në Universiteti Bujqesor i Tiranes, Fakulteti i Bujqesisë

 

Interesat kërkimore

  • Vleresimi sasior i mbarështimit (linear score) dhe parandalimi i mastitit në gjedhin e qumeshtit
  • Parandalimi i infeksioneve nozokomiale në klinikat e kafshëve të shoqerimit
  • Menaxhimi i Integruar i Pesteve (MIP) në blegtori
  • Vleresimi higjienik i Ajrit & Ujit në ferma dhe shendeti i tufës etj.

Shkarko CV