Skuadra e futbollit për meshkuj e UBT fiton vendin e dytë në KKU

Registrations are closed

Skuadra e futbollit për meshkuj nga Universiteti Bujqësor u shpall nënkampione e Kampionatit Kombëtar Universitar 2023.

Studentët tanë zhvilluan një lojë dinjitoze dhe shumë cilësore, duke na bërë dhe një herë krenarë me përkushtimin dhe vullnetin e tyre.

Për këtë falenderojmë studentët tanë:

1. Daniel Kodra (FSHP)

2. Gledis Deda (FSHP)

3. Elnad Davidi (FSHP)

4. Endri Boduri (FSHP)

5. Romeo Toska (FMV)

6. Kevin Kosova (FEA)

7. Xhoni Papadhimitriu (FEA)

8. Edlir Mali (FBM).

Date & Time
e premte
19 maj 2023
8:00 e paradites 4:00 e pasdites Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.