MISIONI

Misioni i UBT është të edukojë shkencëtarë dhe profesionistë të lartë të të menduarit kritik, të kualifikuar për të udhëhequr zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik dhe mjedisor në vend. 

Lexo më shumë

VIZIONI

Çdo ditë, ne ndjekim vizionin e Universitetit Bujqesor te Tiranes për t’u bërë një universitet kërkimor gjithnjë e më i njohur ne vend dhe rajon, i hapur ndërkombëtar dhe i shkëlqyer që kontribuon vazhdimisht dhe në mënyrë krijuese në cilësinë e jetës ne vend.