Asistent Lektor

 

MSc. Erion SHEHU

Asistent Lektor

E-mail: erion.shehu@ubt.edu.al


Edukimi 

Master Shkencor në Komunikim kulturor dhe turistik në anglisht, Universiteti I Tiranës, Fakulteti I Gjuhëve të Huaja, 2013

Bachelor në Mësuesi Angleze , Universiteti I Tiranës, Fakulteti I Gjuhëve të Huaja, 2011

Lëndët

English for Business, English for Food Technology, English for Agriculture

Kerkimet Shkencore

Anglishtja për qëllime specifike, terminologji angleze në fushën e turizmit, letërsi amerikane

Shkarko CV